Classic Car Rally Vught 2022

Classic Car Rally Vught 2022

Rally met ons mee voor het goede doel

Voor meer info: kijk op de website van de Vught Classic Car Rally.

De rally 2022 wordt gehouden op zaterdag 14 mei 2022.

Schrijf je met het aanmeld formulier in voor de 5e editie van de Vughtse Classic Car Rally: https://rallyvught.nl/de-rally-2020/aanmelden/.

 

 

/imagecache/original/uploads/2021/05/rallylionsvught-1.png

DE RALLY
 
De Vughtse Classic Car Rally wordt georganiseerd door de lokale Lions en Kiwanis club en staat open voor equipes met auto’s van 30 jaar en ouder. Jongere cabrio’s en exclusieve sportcoupés zijn ook van harte welkom. Er kunnen maximaal 75 equipes inschrijven.  De route is ongeveer 150 km lang. 

Er wordt gestart in een sport- én tourklasse met de nodige uitdagingen, zodat zowel de beginner als ook de ervaren rallyrijder een enerverende rit zal  beleven. Ontvangst van de deelnemers is vanaf 9.30 uur. De eerste equipe start precies om 10.31 uur.

We hanteren diverse kaartleessystemen zoals bol-pijl, punten/pijlen kortste route, grensbenadering e.d. Onze ervaren routemaker let bij het uitzetten van de route niet alleen op de rally-uitdagingen maar heeft zeker ook oog voor de mooie plekjes die Brabant te bieden heeft. Uiteraard wordt er, naar goed Brabants gebruik, na afloop met elkaar gegeten en gedronken op de goede afloop en worden de rally ervaringen  uitgewisseld.

 


 /imagecache/lg/uploads/2021/12/img-6129.jpg

 

DE OPBRENGST GAAT NAAR LOKALE GOEDE DOELEN IN VUGHT

Lokaal een bijdrage leveren met impact, veelal gecombineerd met een actieve rol in de uitvoering of verwezenlijking ervan, dat is het "Lions We-Serve fonds". Wij doneren gelden of kopen de benodigde zaken voor Vughtse en kleinschalige maar zeer goede doelen. Zoals Stichting Leergeld, een meezingmiddag voor bewoners van zorgpark Voorburg, Tandemclub Vught voor visueel gehandicapten, om maar een paar van deze doelen te noemen.  

De Stichting Kiwanis Fonds Vught (het "Kiwanis Kinderfonds") verschaft specifieke en gerichte materiële hulp aan kinderen in Vught die in behoeftige omstandigheden verkeren. De activiteiten van het fonds worden zoveel mogelijk afgestemd met andere instellingen op het gebied van armoedebestrijding. 

Deel deze post