Brabantse Haringparty

Brabantse Haringparty

Haringparty

Helaas hebben wij de 7e editie van De Brabantse Haringparty voor 2020 wegens de Corona maatregelen moeten annuleren. Het evenement is verplaatst naar 9 juni 2021. Wij danken alle kopers van kaarten en onze sponsoren. Velen hebben hun deelname voor 2021 al toegezegd. Waarvoor dank. Wij hopen velen van u in 2021 te mogen begroeten en wensen iedereen goede gezondheid en sterkte in de aankomende periode.

2020, 7e editie
Op woensdag 10 juni 2020 vindt alweer de zevende editie van dit unieke evenement plaats. De organisatie is druk doende met een aansprekend programma, het werven van sponsors en het samenstellen van bijzondere stukken voor de veiling en loterij. De opbrengsten van deze zevende editie zijn ten bate van Stichting Het Vergeten Kind en Stichting Kiwanis Fonds Vught. 

De werkgroep achter de Brabantse Haringparty heeft helaas moeten besluiten om de 7e editie van 10 juni 2020 te annuleren. De huidige omstandigheden rondom het Corona virus zijn te onzeker om evenementen op grote schaal te organiseren. Wij danken al onze sponsoren en de kopers van toegangskaarten. We waren hard op weg naar een spetterende editie. Gelukkig hebben meerdere sponsoren en bezoekers hun deelname voor 2021 al bevestigd. Wij danken hen alvast voor het vertrouwen en hopen vele bezoekers in 2021 te mogen begroeten.

 

Haringparty 2019:

 Record aantal gasten bij jubilerende Brabantse Haringparty 2019
 Met een record gastenlijst van meer dan 200 en een opbrengst van 5000 Euro was de vijfde editie van de Brabantse Haringparty, die Kiwanis Club Vught woensdagavond 13 juni  2019 organiseerde op Landgoed Huize Bergen in Vught, grootser en gezelliger dan ooit. Dankzij een groeiend aantal enthousiaste sponsoren en steeds meer deelnemers van buiten de regio Vught kan terecht gezegd worden dat dit evenement  een vaste plek heeft veroverd in het Brabantse.

 De gasten werden welkom geheten door burgemeester Roderick van de Mortel en Jeroen van Dam namens Kiwanis Club Vught. Op de eerste dag van het haringseizoen werd volop genoten van Hollandse Nieuwe, heerlijke hapjes, koele drankjes en een voor het eerst geserveerd “walking dinner”.

 Onder leiding van cabaretier en veilingmeester Hans Tervoort kwamen verschillende kavels onder de hamer zoals een speciaal door het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vervaardigd vaatje Hollandse Nieuwe, een unieke bronzen sculptuur van Renée van Leusden en een methusalem fles (6 liter!) Aix Provence rosé van Sterwijnenthuis.nl. Ook op de geveilde events, zoals een high-tea aangeboden door Landgoed Huize Bergen, een spectaculaire rondleiding bij de Brandweer Vught en een exclusieve lunch op Landgoed De Wielewaal te Eindhoven werd met veel verve geboden.

 Het jazz ensemble JoepEnzo zorgde voor de sfeervolle achtergrondmuziek en de Hans Dulfer New Band stond ook dit jaar weer garant voor een feestelijke muzikale afsluiting.

 De opbrengst van haringparty en veiling gaat naar de Stichting Kiwanis Fonds Vught1 en het Jeugdfonds Vught2.

 Met dank aan alle sponsoren en de vele gasten zien de leden van Kiwanis Club Vught, die volgend jaar haar 25 jarig bestaan viert, nu al weer uit naar het organiseren van de zesde Brabantse Haringparty in 2019.

Klik hier voor een videoimpressie

Deel deze post